Selasa, 02 September 2014

άζεται να το εγκαταστ

Υπάρχουν πολλά παιδιά από την 1η τάξη στο κολέγιο που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποια βοήθεια με τα μαθήματά τους. Οι γονείς συχνά δεν είναι σε θέση να τους δώσει τη βοήθεια και την προσοχή που πρέπει να τους πάρει και πάλι στο προσκήνιο για ένα συγκεκριμένο θέμα. Ένας δάσκαλος είναι η τέλεια λύση.

Αν και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα διδάξει σε τοπικό επίπεδο, στο σπίτι του μαθητή, ή το δικό τους σπίτι, η ιδέα ενός online καθοδηγητής εξακολουθεί να είναι αρκετά νέα. Αν έχετε διδασκαλία τα παιδιά στη γειτονιά σας, λαμβάνοντας τη δουλειά διδασκαλία σας σε απευθείας σύνδεση για να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες μπορεί να είναι μια μεγάλη ιδέα.

Αν δεν έχετε εργαστεί ως δάσκαλος, αλλά αυτό ακούγεται σαν μια ενδιαφέρουσα ιδέα, ρίξτε μια ματιά στις ικανότητές σας. Υπάρχουν συγκεκριμένα θέματα στο σχολείο που διακρίθηκε σε?

Θα χρειαστεί μια ιστοσελίδα για την προώθηση των υπηρεσιών σας, καθώς και έναν τρόπο να επικοινωνούν με τους νέους πελάτες σας και τους γονείς τους. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μια-δυο διαφορετικούς τρόπους που θα μπορούσε να διδάξει τους μαθητές σας σε απευθείας σύνδεση.

email
Οι μαθητές σας μπορούν απλά να σας στείλουμε τις ερωτήσεις που έχετε. Θα απαντήσουμε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και την αποστολή τους ασκήσεις και πρακτικές δοκιμές με αυτό τον τρόπο. Ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιείτε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ως κύριο μέσο επικοινωνίας σας, κρατήστε το στο μυαλό σας όταν θέλετε να πάρετε κάτι για τους μαθητές σας, ενώ δεν είναι σε απευθείας σύνδεση, ή να στέλνετε ασκήσεις και άλλα αρχεία.

Chat Πρόγραμμα
Χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα chat θα σας δώσει περισσότερες one-on-one αλληλεπίδραση με το μαθητή σας. Είστε σε θέση να απαντήσει στις ερωτήσεις τους αμέσως και θα πάρει επίσης ανατροφοδότηση από τους μαθητές σας. Μπορείτε να ελέγξετε αμέσως αν μαθητής σας καταλαβαίνει το πρόβλημα που εξηγούν. Οι φοιτητές μπορούν επίσης να ζητήσουν συμπληρωματικές ερωτήσεις αμέσως.

Instant Messenger
Instant Messenger λειτουργεί πολύ παρόμοια με ένα κανονικό πρόγραμμα συνομιλίας. Υπάρχουν αρκετές instant messengers διαθέσιμο για δωρεάν download. Μπορείτε να πάρετε το όφελος του λογισμικού συνομιλίας χωρίς να χρειάζεται να το εγκαταστήσετε. Τα περισσότερα παιδιά θα είναι ήδη εξοικειωμένοι με τη χρήση Instant Messenger, καθιστώντας το εύκολο να ξεκινήσετε.

Message Board
Το μήνυμα του σκάφους είναι ένα άλλο μεγάλο εργαλείο για να μείνετε σε επαφή με τους μαθητές σας. Ακριβώς όπως οι σπουδαστές email θα είναι σε θέση να σας ρωτήσω αμφισβητεί οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και μπορείτε να ανταποκριθείτε κατά τη διάρκεια του κανονικού ωραρίου εργασίας σας. Εάν έχετε μια ομάδα μαθητών σε ένα παρόμοιο θέμα, μπορούν να επωφεληθούν από το να είναι σε θέση να διαβάσουν και να συζητήσουν τις ερωτήσεις τους μεταξύ τους εκτός από να πάρει βοήθεια από εσάς.

Video Conferencing
Video Conferencing είναι όσο πιο κοντά μπορείτε να πάρετε για να είναι στο ίδιο δωμάτιο με τους μαθητές σας. Θα είναι σε θέση να δει τους μαθητές σας, παρατηρήστε πώς κάνουν και είναι επίσης σε θέσ

Tidak ada komentar:

Posting Komentar